Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2012 23:12 - Румънците пак ни водят (ако сте го изпуснали)
Автор: alexalexalex Категория: Политика   
Прочетен: 1342 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Не като да давам акъл на главния прокурор или на съда, ама братята румънци пак ни изпревариха. Ето я и новината (от Фрогнюз, пълен цитат):


2 години затвор за румънския екс премиер Нъстаси 
Бившият социалистически премиер Адриан Нъстасе бе осъден от Върховния касационен съд на Румъния на две години затвор по делото "Трофеят на качеството", в което той е обвинен в корупция, съобщи агенция Аджерпрес в понеделник. Решението не е окончателно и може да бъде обжалвано. 

 
Магистратите от Върховния касационен съд решиха също да бъдат отнети някои права на Нъстасе за период от три години и постановиха конфискация на близо 40 000 леи (9238 евро).

Бившият премиер беше изпратен на съд миналата година, заедно с директорката на Държавния инспекторат по строителството Ирина Жиану и други четирима души. Нъстасе е обвинен, че е финансирал предизборната кампания с пари, получени от фирми, които участвали в конкурса "Трофеят на качеството в строителството", организиран от Държавния инспекторат по строителството. Парите били дадени под формата на такса за участие в конкурса.


Средствата отишли в сметката на фирма, близка до фамилията Нъстасе, която била партньор на Държавния инспекторат по строителството в организирането на този конкурс. Както Нъстасе, така и адвокатите му заявиха, че процесът е политически.



Да не питам пак за хонорара на Доган, за Батко и Братко, за хотела в Старозагорските минерални бани на Масларова (лично ходих, скъпо построен, ама обслужването му куца)...
Дето и да пипнеш - все за панделата.
И после им викаме "мамалигари" на братята румънци. 
Хубаво викаме, ама тия пак преди нас ще се оправят - знак е това, да знаете :) 
Няма държава, дето след като е окошарила крадливи комуняги (опс, социалисти) да не се е оправила после. Такива дето не ги окошарват не се оправят, ама това е друга тема.

Модераторите, спите бе! 
На сънотворни ли сте , какво ли?
Къде е новата платформа, че на Първа Амбърите започнали да се бръснат.
Утре ще се епилират, после... сещайте се.
Давайте платформата, че преди вечеря в блога не влизам. Като видя тия мазни Амбърски мутри и не ям, 2 килограма свалих вече :)

п.с.Мило, много ми липсваш. И като си сърдита ми е ужасно!

п.п.с. Днес или утре, ако не ми бяха делнали предишния блог щях да имам 500 000 прочита :))) Е, не съм многомилионник, ама и Амбър не съм, при мен помпания няма (абе май по изборите модераторите бутаха нещо, ама според мен е било да отчетат пред рекламодателите уникални влизания). Но и с тях и без тях - около половин милион щяха да са тия дни. :))))




Гласувай:
3



1. анонимен - Да не би модераторите да готвят р...
30.01.2012 23:29
Да не би модераторите да готвят разкрасителен салон със СПА и тем подобни екстри за Амбърите?Затуй ще да са заети да въведат новата платформа?!
Е,влез им в положението,ако е така!
За братята румънци/aма,братя ли ни са?)много свежарско си го казал:))))))
цитирай
2. demonwind - Абе за румънците не знам,
31.01.2012 14:09
ама братята сърби ни изпреварват отвсякъде, а само преди десетина години ги разкатаха от бомби... През 2008 г. лятото за пръв път минах с колата през Сърбия. Магистрала имаше основно само от Белград до Ниш. Сега, само три години по-късно, без НИТО СТОТИНКА от еврофондовете, магистрала няма само за около 4-5 километра до Белград (строи се усилено и най-вероятно до лятото ще я има) и от Ниш до границата (строи се и там и то с доста добри темпове, най-много до три години очаквам да я има). У нас за двайсет и кусур години имаме всичко на всичко около 50-60 километра изградена магистрала (и то не само една, а сборно) и много биене в гърдите (сега), за смях на западняците. За цените в Сърбия няма какво да говорим (само горивото е колкото у нас (без дизела, разбира се), просто няма как да е по-евтино, и те купуват откъдето и ние). Цигари на 1/3 цена (не контрабандни китайски с билет за раковото вътре, а истински), храна, консумативи... Представям си какво ще стане, ако влязат в ЕС - просто ние и мамалигите ще си останем кенефа на Съюза, населението ще го играе нужникари...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alexalexalex
Категория: Тя и той
Прочетен: 2429071
Постинги: 520
Коментари: 8560
Гласове: 3924
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930