Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2012 09:58 - По какво си приличат Стойчо Младенов и Станишев :)
Автор: alexalexalex Категория: Тя и той   
Прочетен: 2443 Коментари: 12 Гласове:
13

Последна промяна: 30.04.2012 12:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Най-простият отговор е, че и двамата говорят глупости :)

За Амбърите, другарки и другари, не съм бил прав.

Със сигурност последните 3 бири не трябваше да ги пия, ама на - случва се.
Ситуацията в момента е като при Ботев : "глава се люшка, уста проклина цяла Вселена...", ама след 1-2 кафета , алказалцер и още няколко процедури - всичко ще е наред.

Да се върнем на темата - един ужасно слаб Левски спука балона на ужасно слабия ЦСКА и се видя, че  червените освен да плачат и да дрънкат глупости - друго не става.
Сега, подозирам, феновете на ЦСКА ще ревнат, че имало 2, че и 3 дузпи, ама ако си сложат ръка на сърцето - нямаше нищо. 
Просто два ужасно слаби отбора кюскаха топката и този, дето беше малко по-мотивиран успя да вкара гол, който реши всичко.
В играта нямаше нищо - нямаше идея, нямаше импровизация, а цялата пара на Стойчо и Венци Живков отиде в свирката.

Дето се вика - отсега се срамувам какво ще е лятото, като се играят мачовете от европейските турнири.

Да кажем и за Станиша - тоя извади отнякъде 200 000 000 000 чиста печалба от Белене! Според мен не може да смята, ама хич. Някой знае ли как се смята чистата печалба, че да му обясни - щото има производствени разходи, има данъци и т.н.
Ако печалбата е толкова - пръв ще изтичам да се подпиша под червената подписка, ама няма как да е - и на половина няма как да е, ама това е друга тема.

Да обобщим - и "директивата" , набутвана от Тройчо , и глупоста Белене на Станиша показват само едно : когато човек е прост , то е завинаги.

п.с. Мило бе!




Гласувай:
13


Вълнообразно


1. karambol5 - :)) От прост човек и силен вятър з...
30.04.2012 10:14
:)) От прост човек и силен вятър завет няма !!! :)))
За останлаото съм съгласен с теб :)
цитирай
2. becksss - Простотията е като задника - нак...
30.04.2012 10:42
Простотията е като задника - накъдето и да се обърнеш, той е отзад и сякаш те преследва. :))
Алекс, май комунягите са се изнесли на Бузлуджа. Визирам вчерашния ти постинг - нито един не се появи да коментира от тях.
цитирай
3. karambol5 - Простотията е като задника - нак...
30.04.2012 11:11
becksss написа:
Простотията е като задника - накъдето и да се обърнеш, той е отзад и сякаш те преследва. :))
Алекс, май комунягите са се изнесли на Бузлуджа. Визирам вчерашния ти постинг - нито един не се появи да коментира от тях.

Ми те нямат ОчИ , за да коментират :))))))))))))
цитирай
4. minavamottuk - Сиромашия ,простотия и кашлица
30.04.2012 11:14
не могат да се скрият...Като чета новините,не мога да се начудя как може да са толкова нахални ...то народът има една питанка-кой ми сра в гащите,БСП непрекъснато това пита и даже упреква за некачествена работа...и кой им се връзва още...на какво се надяват ,то че сме със слаба памет ,ама чак толкова не ни е ударила склероза...Нямам нищо против партията ,членовете ,симпатизантите,но ако може честно и почтено си кажете кое как...И се сещам,че много искам ,няма да са те ,ако реално и обективно поставят въпроси и проблеми...друго си е да хапят ,само се питам ,като са столетни ,имат ли зъби или са с ченета...
цитирай
5. karambol5 - :) С кастанети са ;)))) Подходящи ...
30.04.2012 11:25
:) С кастанети са ;))))
Подходящи за фламенко :))))))
цитирай
6. demonwind - Да ти кажа честно,
30.04.2012 11:44
мачът не беше толкова зле. Мисля, че който и да стане шампион, има шанс да се справи с отбори от ранга на Зестафони, Олимпи Рустави, Дюделанж, Борац Чачак или Хайдук Кула. За по-нататък ще трябва да се надява в следващия кръг на се падне на десетия в английското първенство, като половината играчи са натръшкани от скарлатина и няма да играят и в двата мача...

Дали се продават бакретии на скарлатина? ;)

Поздрави!
цитирай
7. muerte - Затова не гледам бг фугбол.
30.04.2012 11:52
Пълна скръб са всички. Колкото и да се напъват. И както правилно отбеляза - наесен ще е пълна скръб като почнат мачовете от европейските турнири, където за пореден път ще се оакаме.
А на др. Станишев това му е газенето. Гадното е че никой от комунетата не осъзнава, че ако те са на власт Белене няма да се построи поне още 30 г. А печалбите са като самия комунизъм - утопия.
цитирай
8. karambol5 - Дали се продават бакретии на ска...
30.04.2012 12:04
Дали се продават бакретии на скарлатина? ;)
:)))))))))))))))))))))))))))
Аз бих бил по-оргинален ибих заложил на краста ;)))))))))
цитирай
9. kleotemida - Тц, тц, тц, от футбол хич не разбирам, а ти си оплел футбола с енергетиката като кадаиф и за капак
30.04.2012 13:10
си му изсипал малко сметанов крем от антибесепаство.
Нема лошо, ама туй разводнява темата. Не стига, че българинът разбира най-много от медицина, футбол и политика, а като се притурят и сметановите кремчетата "АНТИ" против тази или онази партия, та лизането става пълнооборотно и разговорите съвсем отиват по дяволите, за мисленето да не говорим :)))
Всъщност, всеки що-годе икономически грамотен човек, попрочел малко повече експертни мнения по въпроса и тенденциите за горивата, които мнения нямат нищо общо с изцепките на Станишев или с бебешкото мрънкане на министърчето с жълто около устата, може да си отговори кое би имало повече икономическа полза за България и кое - не. И не би ги оцветявал в червено, жълто, синьо или пембяно. Щото икономическите закони цвят нямат.

Що се касе до вчерашния ти въпрос, Алекс, за връщането на комисонните... ами ще ти отговоря. Колкото сините върнаха комисионните на Джейлан за Каскада Горна Арда, толкова и червените ще ги върнат за АЕЦ Белене, толкова и колкото герберите ще върнат за специалния закон за продажбата на дърва (оная недомислица с дървените борси), че и за изкупуването на отпадъчните метали (скапа) и закриха над 15 хил.работни места, за да създадат един-единствен монополист. Тук даже няма и да намеквам за ролята на Хилъри Клинтън относно взетото решение за АЕЦ Белене. Ние сме прости и такава връзка не виждаме, най-вече щото ни убеждават, че тя (връзката) е в сферата на политическата фантастика. (Ммммм, какво ли би казал Петко Бочаров?)

Та тъй... Както казва бай ти Ганя, "Сите са маскари"... Ама са маскари, щото ние сме диванета, дето се водим от цветове и емоции, а не от разума си.
цитирай
10. demonwind - 8. karambol5
30.04.2012 13:29
Подкрепям! Например заглавие в спортен всекидневник: "Левски отстрани носителя на купата на Франция, играещ във втора дивизия, след като половината отбор на франзуците са тръшна от краста" или "ЦСКА отнесе краставите магарета от трета английска дивизия"
:)))
А наскоро един приятел сънувал как Левски бие ЦСКА на финала за ШЛ, като си връща за миналогодишната загуба за финала на УЕФА Къп...

Мечтиии... Лошото е, че и при политиката е същата комедия ;)
цитирай
11. vmir - Именно въпросните 200 милиарда чиста печалба в устата на др. Станишев са най-доброто обяснение за аутсайдерската ни икономика.
30.04.2012 15:14
Бизнес с реинвестиране само на 5% от тази печалба трябваше да е построил вече още три АЕЦ-а, а печалбите им трябваше вече да са надминали БВП на България и днес всички да си живеем значително по-безгрижно от петролни шейхове (нали това е чиста печалба, да не привеждам съответстващите числа за икономическия ръст, че някой може да ги обърка с изчисление на верижна реакция и да помислят, че Козлодуй е гръмнал).

Ето това е соц реализмът, другарки и другари. Толкова реален, колкото и всичко останало, в което ни се кълнат другарите. Честит ви боен празник на труда, другарки и другари!
цитирай
12. zaw12929 - Krastawite magareta prez dewet ...
30.04.2012 16:44
Krastawite magareta prez dewet baira se nadu[wat, rewat i se try[kat w pepela
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alexalexalex
Категория: Тя и той
Прочетен: 2427381
Постинги: 520
Коментари: 8560
Гласове: 3924
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930