Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2012 08:41 - Вместо за зимните гуми - прогноза на политическата зима
Автор: alexalexalex Категория: Тя и той   
Прочетен: 1169 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 28.10.2012 08:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Май дойде време за зимните гуми. 
Дето се вика - нищо работа, че са в гаража, ама си е загуба на време. През седмицата е невъзможно и сега се почешвам , докато пия първото кафе : да отида ли днес до някоя гумаджийница или да изчакам до другата неделя с неясната надежда, че ще ме мързи по-малко :).
Въобще, ако употребим популярното клише , зимата а-ха да ме изненада.
Напоследък се хващам, че все по-малко неща ме изненадват - дали е от натрупан опит или просто късмет, ама на - факт е. Познавам почти всичко, без числата на тотото :).

Ако някой е изненадан, че Станишев и цялото "актив" на БСП ще обикаля страната, аз не съм. Даже малко закъсняха , според мен. Щели да обясняват политиките си.
Твърде ми е интересно какво ще каже , например, Гергов - виден социалист, свинар, олигарх и т.н. За коя от всичките си "политики" ще говори - за Панаира ли (дето стана на битак), за заплатите ли, дето плаща или за конната си база.
Или Р.Овч. Този ще говори навярно за износ на ток и как да се гепи повече :)
Кути Райът, обаче, да го пазят и да не го пускат да броди, че има навика да се изцепи и после - мали, мали, мали.

Правителството ще го удари активно на рязане на лентички. Предизборно. Макар че не е съвсем предизборно де - режат си вече три години и половина и не са се спрели :)

Националистите щели да се обединяват. Майко мила. Има да ровят във Фейсбук и да вадят снимки, за да се възмущават. Егати обединението.

ДПС и Доган пак ще се изпуснат и ще направят беля. Вече започнаха в Кърджали, да видим докъде ще им стигне наглостта де.

Т.нар. "десни" не ги и коментирам - тези останаха 3-ма на кръст, при това разделени в две партии. 

Кунева-Пръмова ще продължава да се прави на евробюрократ, при все , че е скучна като съветски колхозник на партийно събрание.

С две думи - зимата ще е смешна. Дали ще е "зимата на нашето недоволство" - едва ли. Нито очаквам "пролетта на нашата ярост". Изключвам вечните мрънкачи, ама те ще си мрънкат, каквото и да се случи. Едни ще правят вуду-магии срещу американците, други ще въздишат по Чавес и Лукашенко, ама понеже не са представителна извадка - все тази.

.................................................................................................

За гумите започнах, а пак излезе политически обзор. Ама какво да направя като в предизборна година всичко е политика. И към днешна дата битката не е да се живее по-добре, а кой да се нагуши. 
Един съвет - ако искате да познаете кой най-много е огладнял и кой ще краде най-много, гледайте и слушайте : тези, дето са във фалцет са най-опасни.


п.с. Мило!

п.п.с. Почти щях да се похваля, че съм натрупал 400 000 прочита, ама броячите в последно време се въртят като дисплей с левчета на бензиноколонка с А 98 и им нямам много доверие де.




Гласувай:
10



1. kamosutrov - Имам една молба към всички, що годе нормални коментиращи
28.10.2012 09:03
Понеже 1951-я преди време отказа да направи съпоставка, нямал време, милия, помогнете ми да я направя.
Необходими са ми следните данни. Възнагражденията на учител, полицай и офицер в Германия, франция, СССР, България От 1960 до 2000 г.
И трите професии са свързани с националната сигурност. От тук ще ви се светне що за соц, беше соца и що за капитълизъм е капитализма.
цитирай
2. djani - Ех, Сашко...
28.10.2012 13:17
Като няма кинти, погледът ни е в брояча на влизанията. Де да сочеха кинти! Тогава поста щеше, да е за летните гуми, за Лонг бийч и колко мили и умни са нашите политици. Но не би...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alexalexalex
Категория: Тя и той
Прочетен: 2414722
Постинги: 520
Коментари: 8560
Гласове: 3924
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031