Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2012 08:15 - Ако импресионистите бяха зъболекари
Автор: alexalexalex Категория: Тя и той   
Прочетен: 1105 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Естествено, че заглавието е на Уди Алън. И че няма нищо общо с размислите , които следват :) Ама го написах последно. Заглавието де. И сега добавям този абзац в началото. Не търсете смисъл, защото няма - просто ми хрумна :)
.................................................................................................................


Ми на - не дойде. Не се случи, напук на апокалиптиците.
За края на света говоря , за какво друго да е. Пак не се случи.
То, като се замисля така, края на света е като комунизЪма - аха да дойде, ама не идва.
Не, че и него не са го предричали - предричали са, че и отгоре, ама пусто като е почти същата глупост...

Не ми се ще да се хваля, ама от последните неща, дето излязоха като информация пак се оказах прав : Вожда с потника и тракийското племе яко бачкат за великата съветска идея. Уж траки, а то - съветски такива :) Някои хорица (милиционери де) живеят в големия заговор и се опитват със селски номера да побутват простите хорица към комунизЪма. Ей, не се научиха, че в 21-ви век информацията тече отвсякъде и накрая всичко излиза.

Вуйчо Ваньо пак прегърна Станишев и Доган. За кой ли път... Дясното не просто даде фира, ами се изроди до неузнаваемост.

Свършва една интересна година. Поне за мен интересна де :) Ама в контекста на китайското проклятие : Дано да живееш в интересно време.
Това древните китайци са били умни хора. Ама и тях ги повлече комунизма и на - затъпяха. Масово. Сега се опитват да излязат от дупката, ама...
То и монголците едно време са били световна империя, после , обаче, като гушнаха Сталин и прописаха на кирилица - оттече. Още живеят в юрти :)

Тези дни ще ни агитират за Белене. Алеле майко. Отсега се хващам на бас, че референдумът няма да мине. Еле в тоя студ, дето се задава. Даже пенсиите, които масово се кефят на Съсела няма да плъзнат към урните, щото много фира ще дадат :) Само дето ще потрошим някой-друг милион за едно упражнение с предизвестен край.
Все се питам що Съсела не спретна референдум докато беше на власт? Хем и Гоце щеше да подпише с кеф. Така де, според мен са делили комисионите, как да не подпише.

Идва Коледа. Подаръци, елхички, Джингълс белс... Това с Джингълса ми е дошло до гуша, ама няма как - Кока-кола яко рекламира и няма да ни се размине.
И внимавайте какви подаръци поръчвате, че стават грешки. Бъдете по-ясни и конкренти,имам предвид :)

image

п.с. Милооооооооооооооооо!



Гласувай:
5



1. vmir - Апокалиптиците пак ще страдат и ще се тръшкат. Ми, то няма как иначе.
22.12.2012 09:26
На мен пък апокалипсиса ми донесе рекордни печалби за корпорацията, която ръководим със сина ми. Няма майтап, само дето корпорацията ни е виртуална. Виртуална, виртуална, ама няма нищо общо с онези еднодневни рекламки, дето уж си специалния и единствен любимец на голямата печалба. А си е реална бизнес симулация, в която се конкурираш с други виртуални корпорации по всички икономически и финансови правила на реалния бизнес. Голям кеф си е, защото рядко ти се налага да броиш реални пари и не ти се налага да спориш с назначени "капиталисти". Правилата пък, ако не спазваш, те изритват безапелационно, примерно при повторно нарушаване на кредитния лимит. Най-хубавото е, че там претенциите и уверенията не влияят на резултата, а само решенията, които вземаш. Ако искаш, можеш да започнеш да обучаваш ученици, има и симулация за управление на банки, провеждат се национални, европейски и световни първенства, признати са от министерството за олимпиади, а на победителите предлагат работа според показаните таланти и успехи. Апокалиптиците да си се тръшкат, щом така им харесва...

Чакай малко да ти покажа единия от отчетите, дано блога да позволява хостване с висока резолюция...
май стана, ето ти отчета за конкуренцията в индустрията:

http://blog.bg/photos/54661/indQ7.gif

Моите момчета са забивачите, защото са и баскетболисти, по това ще ги познаеш, глей само кво правят, боксьорите окапаха, щот се правеха на големи отворковци и всезнайковци, а не можеха да си изчисляват наличните средства, докато банката ги отряза и фалираха. Можеш да видиш и тук апокалиптици, даже са веднага след нас, но все пак са с резултати около половината на нашите, така става с всеки, който си хаби усилията и времето в опити да ни плаши... Котките са си при боксьорите и в това няма особена драма, защото са изначало скарани с инвестирането и май го мислят за нещо неприлично...

Щях да забравя - продажбите, чистата и неразпределената печалба са в долари (симулацията е щатска).
цитирай
2. joysii - Ягуар. . . хахахаааа! Весели п...
22.12.2012 12:42
Ягуар...хахахаааа!
Весели празници,Алекс!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alexalexalex
Категория: Тя и той
Прочетен: 2425572
Постинги: 520
Коментари: 8560
Гласове: 3924
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930