Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2013 08:49 - Назаем от off news
Автор: alexalexalex Категория: Тя и той   
Прочетен: 23594 Коментари: 13 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Любопитни видеоинтервюта с участници в контрапротеста излъчи телевизия “Европа”.

Най-симпатичният момент започва на 2:14 минута от началото на репортажа. Репортерка пита млад мургав протестиращ, дошъл на контрапротеста, дали знае кой е премиерът на България. Той чистосърдечно си признава, че не знае. Следващият въпрос обаче изглежда по-лесен:

- А кой е президент?

- Мисля, че беше Сергей Станишев.

След неуспешния опит да уцели младежът си признава, че не се интересува от политика, а е дошъл до София “да се разкара”.

Възрастна жена след него споделя, че за спонтанните контрапротестиращи са били осигурени кафе и храна.

Любопитен е и възрастният човек в началото на репортажа, който разказва как инструкциите на партиите са били на контрапротеста да ходят само хора до 50 г., но не се намерили достатъчно и се наложило 80-годишният човек да оглави групата от село Брестовица.

.........................................
Милите хора с напукани от труд ръце, даже не знаят кой кой е :)




Гласувай:
17



1. vmir - Нищо ново под слънцето.
17.08.2013 09:22
И комунизмът започна с такива "спонтанни подкрепи" срещу "враговете на народната власт", само илюзията тогава още не е била проверена в практиката...
цитирай
2. minavamottuk - Жалко е
17.08.2013 14:31
за хората ,поставени на колене от живота ,поднесен им от всякакви през последния близо век....
цитирай
3. zabavnata - А трябва ли да знаят?
17.08.2013 15:58
На кого му пука, че Орешарски е премиер, а Плевнелиев - президент ? От кога политически неграмотните хорица са се набили в полезрението Ви едва ли не като престъпници? Вярвате или не, но в провинцията има доста населени места с лоша инфраструктура, висока безработица и престъпност. Вероятно част от тези хора нямат телевизори. Не мога да се присмивам на нещо, което е по-скоро тъжно.
Даже в последните години първите дами липсват от политическата сцена. Защо не нападате първите мъже в държавата за неуважителното отношение на съпругите им към държавните дела? А, да. По-лесно е да набиеш паднал / неграмотен/ човек.
Продължавайте, Алекс! Продължавайте да се присмивате на хората, които не са имали шанса да се родят на жълтите павета и за които думата "сноб" е неразбираема чуждица.
Не Ви прави чест, но поне е забавно, нали?
цитирай
4. vmir - 3. zabavnata,
17.08.2013 16:07
Не Алекс, други им се подиграват, като ги провъзгласяват за стожери на държавата и демокрацията. Макар, че подигравката в случая е много по-незначителна от злоупотребата с тях.
цитирай
5. zabavnata - vmir
17.08.2013 17:11
Е, то цирка с медийните скандали около първото семейство ни стига да замести турските сериали.
Неграмотниците да са ни проблема и новогодишния гаф с родните планини. Но май има и друго... След като гледахме "Наглите", "Килърите", "Октоподите" и т.н. не е ли време да погледнем и "Недосегаемите" или тези, които поставят себе си НАД ЗАКОНА ?
На хората им писна от клакьори, от предатели, от картончета и досиета. Май идва време сметките да се плащат в едно с лихвите. Майната им на лайнарите, които смачкаха народа, за да се чувстват могъщи с властта, която ограбва от към човечност.
Не харесвам куклите, нито техните кукловоди. Вмире, слаб си на тази партия шах. Заблуден си и играеш ТЯХНАТА ИГРА. Хубав ден!
цитирай
6. vmir - 5. zabavnata,
17.08.2013 19:12
zabavnata написа:
Е, то цирка с медийните скандали около първото семейство ни стига да замести турските сериали.
Неграмотниците да са ни проблема и новогодишния гаф с родните планини. Но май има и друго... След като гледахме "Наглите", "Килърите", "Октоподите" и т.н. не е ли време да погледнем и "Недосегаемите" или тези, които поставят себе си НАД ЗАКОНА ?
На хората им писна от клакьори, от предатели, от картончета и досиета. Май идва време сметките да се плащат в едно с лихвите. Майната им на лайнарите, които смачкаха народа, за да се чувстват могъщи с властта, която ограбва от към човечност.
Не харесвам куклите, нито техните кукловоди. Вмире, слаб си на тази партия шах. Заблуден си и играеш ТЯХНАТА ИГРА. Хубав ден!


Не съм гросмайстор, но в шаха имам доста победи и награди от турнири. Най-удивителното в шаха са онези отегчително слаби играчи, които разчитат само и единстено на грешка от страна на противника си и обясняват неизбежната си загуба само с лошия си късмет. Невероятно е, че тези хора не са в състояние да проумеят, че за да имат шанс да спечелят, трябва да имат както идея за всичко, което може да се играе през следващите няколко хода, така и да умеят да го свързват с тактическите и стратегически замисли на двете страни. Навикнал съм на "шахматисти" без шанс, които не са се отказали да ме победят поне веднъж в живота си. Ти да не би да си падаш по шаха?
Хубав ден и на теб!
цитирай
7. zabavnata - За шаха и играчите
17.08.2013 19:35
Има силни, посредствени, всякакви, дори и такива, които са готови на всичко, за да спечелят, без значение от средствата. В градинката пред Народния театър играе един майстор, който задължително губи първата игра със своя опонент. Когато го попитах защо го прави той само се усмихна. "Ако знаят кой съм изобщо няма да искат да седнат да играят с мен. Така се нахъсват за победа, а от там на сетне бой, бой... Те вярват в моя късмет, а аз вярвам в себе си." Запомнила съм тези думи и винаги съм се възхищавала от човека, не от шахматиста. Ще запазя в тайна името му, защото наистина е много, мнооооого известен.
Договорките за реми за често явление в политиката, както и реда в който да управляват, разпределението на печелившите сектори. Как ми се иска да дойде някой МАЙСТОР и да ги ступа един ден. Кеф!
цитирай
8. evrazol - Милите хора с напукани от труд ръце,
17.08.2013 22:19
именно за това са мили и с напукани ръце. Понеже не знаят.
цитирай
9. tit - а когато знаят, са озлобени и безработни.:(
17.08.2013 22:33
evrazol написа:
именно за това са мили и с напукани ръце. Понеже не знаят.

цитирай
10. vmir - 7. zabavnata,
17.08.2013 22:45
Определено, би било прекрасно един майстор да си ги тупа от време на време като шкембета в дирек. Защото политиката у нас е превърната в елементарна игра на надлъгване и злорадо възползване от грешките на противника, а това гарантира долнопробната й резултатност.

Затова са им необходими и тези глупави хорица с примитивните им представи, които безсрамно налъгват, че са гаранти за демокрацията и просперитета, за да прогонват кадърните и читавите и да се отърват от опасната им конкуренция, която в нормални условия би ги издухала за нула време от удобните им местенца. Но това няма нищо общо с добрата и мъдра игра на шах, а само с примитивизирането й.
цитирай
11. danjelly - ...
18.08.2013 01:36
Истината...Истината е съвсем различна, събрана в няколко автобуса, платени кафета и едно промито робско съзнание.
Търпи робе! Търпи! Прекланяй главица!
Обречени сме да повтаряме историята си. И децата ни ще продължават да я повтарят. Защо ли? - ще попиташ приятелю... Защото спряхме да се учим, защото вече не знаем как да търсим истината. Защото думи като чест, дълг и достойнство вече не значат нищо.
ПЛАЧИ БЪЛГАРИЙО!
За тебе те умираха...Умираха на Шипка и Батак, умираха на Сливница и Дойран. Плачи така, както не си плакала никога досега.
ПЛАЧИ БЪЛГАРИЙО! За тебе те умираха...Защото утре може и да ги забравим. Да ги намерим изхвърлени от учебниците, от програмите и от историята си...
Защото сега е страшно.
Защото сега всичко опира до една безплатна екскурзия до столицата, парче пица и едно турско кафе.
Не са виновни хората. Гладът е лош съветник, немотията също. Но децата ни не се раждат вече българчета и няма нищо по - страшно от това. Училищата са празни, селата са пълни с призраци и хората са толкова жестоки, че с "чудесно наслаждение...се преследват един друг и да развалят един другиму работата"...
ПЛАЧИ БЪЛГАРИЙО! Плачи за автобусите на заблудените, използваните и обруганите. Вървим към гражданска война. Бавно, но сигурно. Някои хора толкова да се самозабравили, че не си дават сметка, какви биха били последиците от това. Да изправиш брата срещу брат. Не е нормално да искаш да запазиш властта, която ти е дадена "от народа" с цената на всичко. С цената на неговата кръв, оплискала площадите и неговите сълзи.
ПЛАЧИ БЪЛГАРИЙО! Плачи за прокудените, за тези дето те напуснаха, а сърцата им бият в българските ритми и очите им бленуват красотата ти. Плачи за всички нас, защото на нас сълзи вече не ни останаха...
цитирай
12. marystaneva - Видеото от репортажа...
18.08.2013 05:27
Контрапротестът от първо лице - кеф ти пенсионер, кеф ти ром...

https://www.facebook.com/photo.php?v=4690993372576
цитирай
13. vmir - Не е луд, който изяжда зелника.
18.08.2013 07:37
Нито беше трудно да се предвиди какъв ще е резултата от безмозъчното плюене по ГЕРБ. От години го казвах, и ми е трудно да се съглася, че трябваше да се случва всичко това и наяве, за да узреят някои. А други няма да узреят никога. От едната глупост или алчност за власт, която няма да получат никога, точно заради поразиите, които правят, като повтарят лъжите и глупостите на Станиша, целта на когото е да "извоюва" на България статут на руска кочина и няма да се спре пред нищо, за да го направи. Където е нормално простаците да плюят пожарникарите или гордо да лъжат като дърти цигани, че Бойко е бил личен бодигард на Живков, когато Живков е бил на власт, сами да си вярват на просташките клевети до ликвидирането на България.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alexalexalex
Категория: Тя и той
Прочетен: 2416787
Постинги: 520
Коментари: 8560
Гласове: 3924
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031